Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste Teodorescu analizează evoluția PNL: 'E ca o damă pe centură'

oreste

Rezultatul dezastruos din alegerile locale din Bucureşti i-au făcut pe cei de la PNL carne de tun pentru toată lumea. Cea mai dură caracterizare pentru liberali a făcut jurnalistul Oreste Teodorescu. Acesta a dat pur şi simplu de pământ cu partidul Alinei Gorghiu sau Vasile Blaga.

Citeşte şi: PSD a bătut palma cu ALDE: Liviu Dragnea a anunțat ce-i dă lui Tăriceanu

"Au avut aroganţa de a nu-l susţine pe Nicuşor Dan la Bucureşti. L-au canibalizat pe Cristian Busoi cand avea 18% in sondaje in luna ianuarie, apoi l-au abandonat pe Ludovic Orban lasandu-l sa-si caute bani de campanie. L-au umilit pe Marian Munteanu si au ajuns la Catalin Predoiu… Din pacate mi-e greu sa o spun dar singurul partid national ramas a ajuns o dama de care trag toti cand intr-o parte cand in alta, ba a fost cu PSD, ba cu PDL, iar acum a ajuns sa fie pur si simplu aruncata din limuzina pe centura Capitalei, cu ochii umflati, buzele sparte si ciorapii rupti. PNL va trece printr-un lung si dureros proces de revenire din apoplexie. ”, a spus Oreste la Realitatea TV.

Vezi și:ATAC violent din PNL la 'ayatollahul' Iohannis: 'Românii nu dau doi bani...'

Acesta a revenit pe facebook cu o previziune foarte interesantă şi dură pentru PNL. "Se reconfigureaza tabla de joc. PSD isi conserva electoratul, iar nou infiintata USR (Uniunea Salvati Romania) coordonata de Nicusor Dan se va constitui in alternativa.", a mai spus Oreste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.