Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizația PMP Tulcea vrea să obţină minimum 8% la alegerile prezidenţiale

pmponline.ro
PMP sigla

Conducerea Organizaţiei judeţene a PMP şi-a stabilit ca obiectiv pentru alegerile prezidenţiale obţinerea a peste 8% din voturile alegătorilor din Tulcea şi doreşte ca până la finele anului să aibă filiale în toate unităţile administrativ-teritoriale tulcene, anunță AGERPRES.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

"Obiectivul la alegerile prezidenţiale este de 8-10%, în condiţiile în care la alegerile europarlamentare puţin ne-a lipsit să facem 8%, un rezultat peste aşteptările multora. Ca atare, avem năzuinţe mari, dar în acelaşi timp tangibile. Această competiţie pentru prezidenţiale este o repetiţie în condiţii reale pentru alegerile locale din 2020. Din acest motiv, întregul dispozitiv al partidului este în acţiune", a declarat marţi, în timpul unei conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei judeţene a PMP, Victor Tarhon.

Citește și: Traian Berbeceanu dă cărțile pe față: ‘Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare’

El a mai spus că organizaţia a început luni campania de strângere a semnăturilor pentru susţinerea candidaturii lui Theodor Paleologu la alegerile prezidenţiale şi a anunţat că peste două săptămâni acesta se va întâlni cu electoratul tulcean.

Organizaţia numără în momentul de faţă 42 de filiale în cele 51 de unităţi administrativ-teritoriale tulcene, iar conducerea partidului şi-a propus ca până la finele anului să aibă reprezentanţi în toate comunele şi oraşele din judeţ.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

"Mi-am propus ca până la 31 decembrie 2019 să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar pentru toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, iar până la 31 martie 2020 să avem listele complete pentru consiliile locale şi Consiliul Judeţean", a mai spus Victor Tarhon, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Executiv Naţional al PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.