Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări de trupe înainte de alegeri: Organizație ALDE a trecut la PNL

traseism

Membrii organizaţiei ALDE din orașul Piatra-Olt au trecut la PNL, potrivit Agerpres. Șeful liberalilor din județ, Liviu Voiculescu, a spus că este vorba de 29 de persoane care au schimbat armele.

"Organizaţia ALDE Piatra-Olt, în totalitatea ei, în frunte cu preşedintele Sterie Ilie, care a revenit acasă, s-a alăturat PNL. Toată organizaţia a semnat adeziuni, ceea ce îmi întăreşte convingerea că în 2020 la Piatra-Olt vom avea un primar liberal, pentru că toate forţele de dreapta din Piatra-Olt s-au unit sub sigla PNL", a spus Voiculescu.

El a menţionat că este vorba de 29 de membri ALDE care au trecut la PNL, "practic, tot biroul politic" al ALDE din oraşul Piatra-Olt.

Liviu Voiculescu a adăugat că organizaţia judeţeană PNL Olt are în prezent peste 5.000 de membri iar în ultima perioadă au venit mai multe persoane, din diferite categorii sociale, printre acestea fiind şi un cunoscut medic stomatolog din municipiul Slatina.

Citește și: Reacție VIRULENTĂ din ALDE după atacul la adresa la Tăriceanu: 'De la Sică Mandolină la Sică Săpăligă sau involuția politică a lui Ludovic Orban' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.