Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizația Educacion por la Experiencia și Academia de Studii Economice din București au devenit partenere

kubert.ro
partener
M-am bucurat să iau parte la acest moment important, alături de E.S. domnul Marius Gabriel Lazurca, ambasadorul României în Statele Unite Mexicane, doamna decan a facultății EAM, Mirela Stoian și domnul prodecan Catalin Octavian Manescu, coordonatorul proiectului.
Protocolul de colaborare semnat prevede acordarea unor burse de cercetare oferite de partea mexicană pentru masteranzii, doctoranzii și corpul profesoral din cadrul ASE și nu este doar un parteneriat universitar, ci și unul economic care utilizează toți pilonii de colaborare pentru a crea un parteneriat strategic, fiind luată în considerare și oportunitatea de a crea un program universitar în limba spaniolă care să formeze noii specialiști și lideri din Mexic și America Centrală, contribuind pe termen mediu și lung la dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre țările implicate.
Mulțumiri pentru deschidere Academiei de Studii Economice din București și încurajăm, pe această cale, mai multe instituții academice românești să dezvolte parteneriate internaționale! Scrie pe pagina de Facebook Razvan Pircalabescu, Seful sectiei comerciale - Biroul de Promovare Comercial Economic Ciudad Mexico

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.