Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia judeţeană PSD Dolj susţine în unanimitate Guvernul Grindeanu

psd sigla

PSD Dolj susţine că, după consultarea cu parlamentarii şi aleşii locali ai partidului din judeţ, susţine în unanimitate Guvernul Grindeanu şi sprijină necondiţionat aplicarea măsurilor din programul de guvernare. "Aşa cum Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a exprimat prin vot, în unanimitate, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, în urma adoptării de către Executiv a OUG privind modificările cerute de Curtea Constituţională, PSD Dolj transmite prim-ministrului Sorin Grindeanu că organizaţia îl sprijină necondiţionat în aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Conform normelor constituţionale, guvernul este chemat să slujească interesul cetăţenilor şi să aplice măsuri care duc la o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii", precizează PSD Dolj, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, după consultarea aleşilor locali ai partidului - parlamentari, primari, consilieri judeţeni sau locali, sprijinul PSD Dolj pentru Guvernul Grindeanu, "legitimat de votul românilor din decembrie", este unanim. "Aleşii social-democraţi, dar şi membrii şi simpatizanţii partidului îşi doresc ca acest guvern să fie lăsat să guverneze pentru a implementa măsurile asumate. În mai puţin de o lună Guvernul a pus în aplicare măsuri care vor îmbunătăţi viaţa românilor. Salariaţii, pensionarii, studenţii şi firmele sunt beneficiarii direcţi ai măsurilor votate şi, unele dintre ele, deja implementate. Alături de acestea, alte decizii au fost asumate pentru respectarea şi punerea în acord cu legislaţia naţională a deciziilor Curţii Constituţionale", se mai afirmă în comunicat.

PSD Dolj mai afirmă că sprijină angajamentele Guvernului pe drumul pentru combaterea corupţiei, pentru un stat de drept puternic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.