Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Eurovision propun un show TV alternativ care are ca scop să unească Europa în vreme de pandemie

Inquam Photos / Octav Ganea
The Humans Eurovision România

Organizatorii Eurovision, European Broadcasting Union (EBU), au anunţat că propun o alternativă pentru concursul muzical, show-ul televizat "Europe Shine a Light", care are ca scop să unească Europa în vreme de pandemie.

Emisiunea va fi difuzată pe 16 mai, de la ora 19.00 GMT, când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

Titlul emisiunii, "Europe Shine a Light", face referire la piesa cu care Marea Britanie a câştigat Eurovision în 1997, "Love Shine a Light", interpretată de Katrina and the Waves.

Show-ul nu va avea public şi este produs de televiziunile olandeze care ar fi difuzat finala de anul acesta, ce trebuia să aibă loc la Rotterdam.

"Încurajăm toţi radiodifuzorii care urmau să participe la Eurovision Song Contest de anul acesta şi ceilalţi membri EBU din alte ţări să difuzeze show-ul, în spiritul unităţii", a spus Jon Ola Sand, directorul evenimentului.

Cei 41 de cântăreţi care urmau să participe la Eurovision 2020 vor interpreta o piesă făcută celebră la ediţiile anterioare ale concursului, fecare din ţara sa.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

Anul acesta, cântăreaţa Roxen a fost desemnată să reprezinte România la Eurovision 2020, cu piesa „Alcohol You”.

Potrivit EBU, show-ul va fi prezentat de cele trei vedete olandeze care ar fi găzduit concursul anul acesta.

Ediţia din acest an a Eurovision Song Contest a fost anulată de organizatori, conform anunţului făcut de aceştia în data de 18 martie, în contextul pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.