Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii festivalului Glastonbury au anunțat un concert livestream în luna mai: Coldplay, Haim şi Michael Kiwanuka, în line-up

radiovacanta.ro
Coldplay

Organizatorii festivalului Glastonbury din Marea Britanie au anunţat miercuri un concert livestream care va avea loc în luna mai şi va include recitaluri ale unor artişti precum Coldplay, Haim şi Michael Kiwanuka, după ce evenimentul în aer liber a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de COVID-19, informează Reuters şi AFP.

Spectacolul, cu o durată de cinci ore, va avea loc pe 22 mai şi va fi filmat la Worthy Farm - locul tradiţional de desfăşurare a festivalului, situat în sud-vestul Angliei - în zonele Pyramid Field şi Stone Circle, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

Printre artiştii care vor susţine recitaluri în cadrul ''Live at Worthy Farm'' se mai numără Damon Albarn, Jorja Smith, Idles, Kano, Wolf Alice şi D.J. Honey Dijon.

În ianuarie, organizatorii au anunţat că Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale în aer liber din lume, desfăşurat de obicei în iunie, a fost anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei.

''(Concertul) va include o pleiadă de artişti şi interpreţi care ne-au acordat un sprijin enorm acceptând să ia parte la eveniment şi care vor prezenta ferma aşa cum nu aţi mai văzut-o vreodată'', a precizat Emily Eavis, unul dintre organizatorii evenimentului, într-un comunicat.

Pentru a urmări în direct concertele, la care vor lua parte şi ''invitaţi surpriză'', este necesară achiziţionarea unui bilet în valoare de 20 de lire sterline, potrivit AFP.

''Vor avea loc totodată câteva apariţii şi colaborări ale unor invitaţi foarte speciali. Sperăm... că, pentru o singură seară, oameni din orice loc de pe glob ni se vor alătura pentru a porni împreună în această călătorie prin fermă'', a mai spus aceasta.

La începutul acestei luni, Eavis, fiica fondatorului festivalului, Michael Eavis, a anunţat că au solicitat autorizaţie pentru a susţine un concert la fermă în septembrie.

Alte festivaluri desfăşurate în Regatul Unit au anunţat că vor organiza evenimente live mai târziu, pe parcursul verii, după ce prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat luna trecută foaia de parcurs a ieşirii treptate din lockdown.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.