Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Festivalului Vâltoarea Mureşeană organizează o campanie de vaccinare impotriva COVID-19 înaintea manifestării

adevarul.ro
virus covid delta

Organizatorii Festivalului Vâltoarea Mureşeană au anunţat, luni, că organizează o campanie de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, cu trei săptămâni înaintea manifestării, astfel încât în perioada evenimentului, ce se va derula între 27 şi 29 august, doritorii să fie imunizaţi.

"În perioada 5-7 august, Vâltoarea Mureşeană va organiza o campanie de vaccinare. În ultima perioadă a trebuit să renunţăm la numeroase evenimente culturale şi sportive, ne-am petrecut majoritatea timpului liber acasă, între patru pereţi. Este deci o bucurie pentru noi că anul acesta putem să organizăm cea de-a 8-a ediţie a Vâltorii Mureşene. Reglementările în vigoare, în contextul pandemiei, statuează ca, la un anumit număr de participanţi, aceştia să prezinte un certificat de vaccinare, un test PCR sau antigen negativ sau un certificat de anticorpi. În concordanţă cu aceste prevederi, în cadrul Vâltorii vor avea loc evenimente (nu toate programele) unde se vor cere aceste documente. Echipa organizatorică a decis să ofere tuturor posibilitatea de a participa la oricare dintre evenimentele Vâltorii Mureşene şi, după autorizaţia de la Direcţia de Sănătate Publică, să organizeze o campanie de vaccinare cu trei săptămâni înainte de debutul Vâltorii", au anunţat organizatorii festivalului, într-un comunicat de presă.

Potrivit echipei Vâltorii mureşene, cortul în care doritorii se vor putea vaccina va fi amplasat, în zilele de 5, 6 şi 7 august, în spatele fântânii arteziene din Piaţa Teatrului din Târgu Mureş, iar imunizarea se va face cu vaccinul Johnson & Johnson, scrie Agerpres.ro.

"Aici se vor putea prezenta între orele 15,00 şi 19,00 persoane cu vârsta peste 18 ani care nu au fost încă vaccinate şi doresc să se imunizeze cu vaccinul Johnson & Johnson. În cazul acestui vaccin este de ajuns o singură doză. Nu este nevoie de înscriere prealabilă, doritorii pot să se prezinte având la ei cartea de identitate şi masca de protecţie. Dacă nu vrei să ratezi cel mai colorat eveniment al oraşului, hai la vaccin!", se mai arată în comunicat.

Pe lângă punctul de vaccinare organizat de Vâltoarea Mureşeană, cei interesaţi să primească serul Johnson & Johnson se pot adresa şi centrului de vaccinare amenajat în Casa Tineretului 'Mihai Eminescu' din Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.