Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandameria a amendat-o pe FCSB, dar și pe firma de securitate, pentru VIOLENȚELE de la derbiul cu Dinamo

Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda
Inquam jandarmi stadion

Organizatorii meciului FCSB-Dinamo și reprezentanții firmei de securitate au fost amendați cu câte 5.000 de lei, anunță Jandarmeria Capitalei, precizând că numărul suporterilor care au accesul interzis pe stadion timp de șase luni sau un an a crescut de la șase la 10.

Vezi MĂCELUL dintre suporteri AICI

Reprezentanții Jandarmeriei București precizează că, în urma partidei de fotbal dintre FCSB și FC Dinamo București, care a avut loc sâmbătă, pe Arena Națională, au fost constatate și aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.550 de lei, pentru participarea și provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafața de joc sau injurii și săvârșirea de acte și gesturi obscene.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Totodată, 10 persoane au primit sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an.

Au fost constatate și patru fapte de natură penală, cu șase autori, acestora fiindu-le întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere și folosire a obiectelor pirotehnice.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă

"Organizatorul jocului sportiv și societatea privată de securitate au fost sancționate cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea obligațiilor ce le revin conform legii, privind asigurarea condițiilor de siguranță a spectatorilor. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziție, se vor face demersurile legale pentru identificarea și altor persoane care au comis fapte antisociale", precizează Jandarmeria Capitalei.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Partida dintre FCSB și Dinamo a fost întreruptă de arbitrul Istvan Kovacs în minutul 35, la scorul de 1-1, timp de 10 minute, în urma unui scandal iscat între Florinel Coman și galeria lui Dinamo, după ce fotbalistul vicecampioanei României a aplaudat ironic în direcția galeriei adverse.

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben, iar după ce lucrurile s-au liniștit și Coman s-a dus să execute cornerul, a fost înjurat de către fanii dinamoviști din peluză. Coman a fost numit "țigan", iar în direcția sa au fost aruncate mai multe obiecte. Atunci, arbitrul a decis să trimită echipele la vestiar, iar meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire spumoasă: Orgasm general! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.