Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Qatar Open au anunțat cine sunt principalele adversare ale Simonei Halep în turneu

Roland Garros
simona halep roland garros

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 7 WTA, a primit wild card pentru turneul Qatar Open (11-16 februarie), la care Simona Halep va fi favorită principală. Ea a mai participat la patru ediţii ale turneului de la Doha. A primit wild card la Qatar Open şi daneza Caroline Wozniacki, numărul 10 WTA. De asemenea, vor participa la acest turneu ca beneficiare de wild card şi sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 56 WTA, şi jucătoarea din Oman Fatima Al Nabhani, informează News.ro.

Citește și: Simona Halep, mesaj emoționant despre lotul României la Fed Cup: 'Avem o echipă puternică și o atmosferă foarte frumoasă'

Japoneza Naomi Osaka, locul I WTA, s-a retras de la turneul de la Doha din cauza unei accidentări la spate, iar Petra Kvitova din Cehia, locul 2 WTA, nu este înscrisă la acest turneu de categorie Premier, deşi este deţinătoarea trofeului. În aceste condiţii, Simona Halep, locul 3 WTA, va fi principala favorită la Qatar Open, în absenţa numărului 1 mondial.

Turneele de la Doha şi Dubai alternează categoria în fiecare an. În 2018, Doha a fost turneu de categorie Premier 5, de 900 de puncte şi cu premii mai mari, iar Dubai de categorie Premier, de 470 de puncte. Anul acesta, turneul de categorie mai mare este Dubai, iar Kvitova îşi va apăra practic trofeul de la Qatar Open la Duty Free Tennis Championships. La Doha este înscrisă şi Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.