Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, mesaj emoționant despre lotul României la Fed Cup: 'Avem o echipă puternică și o atmosferă foarte frumoasă'

Twitter/ WTA
Simona Halep

Echipa de Fed Cup a României înfruntă Cehia, echipa cu şase trofee în ultimele opt ediţii ale competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin, în weekendul 9-10 februarie, la Ostrava. Simona Halep, ocupanta locul 3 WTA, a vorbit despre echipa sa și dificultatea ridicată a acestui duel, informează Mediafax.

Citește și: Bayern Munchen a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Germaniei

"Este a doua oară consecutiv când înfruntăm Cehia în grupa mondială și va fi un duel foarte dificil. Echipa lor are o experiență foarte mare și este întotdeauna dificil să joci împotriva campioanelor, dar și noi avem o echipă puternică. Sunt bucuroasă să evoluez într-o așa echipă, care nu are doar un lider. Este egalitate aici. Sper că voi reuși să îmi câștig jocurile și să-mi aduc contribuția la victorie", a declarat Halep pentru site-ul oficial al Fed Cup.

Citește și: Marius Copil pierde cu Fernando Verdasco, scor 6-2, 4-6, 6-1 și este eliminat de la Sofia Open

Ulterior, Simona a vorbit și despre colegele sale din echipa de Fed Cup: Mihaela Buzărnescu (27 WTA), Irina Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) și Monica Niculescu (106 WTA): "Avem o atmosferă foarte frumoasă în cadrul lotului și mă bucur de fiecare dată când reprezint România. Voi juca mereu cu toată inima pentru țara mea!", a mai spus tenismena româncă. Adversara României, Cehia, nu o are la start pe finalista de la Australian Open, Petra Kvitova, în schimb mizează pe Karolina Pliskova (5 WTA), Marketa Vondrousova (72 WTA), Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, cele mai bune două jucătoare de dublu ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.