Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Zilelor Culturale Maghiare anunță că festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în luna august și va ține doar trei zile, nu zece cât era inițial

romania-musical.ro
festivalul muzicii maghiare

Organizatorii Zilelor Culturale Maghiare anunță că festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în luna august și va ține doar trei zile, nu zece cât era programat inițial, din cauza situației epidemiologice generate de noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Ediția a XI-a a Zilelor Culturale Maghiare se va desfășura în perioada 19-21 august, iar prima zi marchează ridicarea Clujului la rang de oraș de către regele Carol Robert în anul 1316.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

De asemenea, în 20 august are loc sărbătorirea zilei Sfântului Ștefan, cel care i-a creștinat pe maghiari în anul 1000.

„Decizia de a ține festivalul am luat-o ținând seama de așteptările publicului. Desigur, un eveniment de anvergura cu care am obișnuit până acum publicul nu se poate produce doar în trei zile, ceea ce înseamnă că anul acesta vom încerca să realizăm un număr mai mic de programe și în concordanță cu reglementările în vigoare”, a declarat Gergely Balázs, organizatorul principal al Zilelor Culturale Maghiare.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

Pe parcursul desfășurării festivalului se vor respecta toate măsurile de restricție impuse de autorități pentru ca participanții la eveniment să fie în deplină siguranță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.