Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORIBIL Turcii au DEMASCAT cum a fost DIZOLVAT cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi

Jamal Khashoggi

Asasinii jurnalistului Jamal Khashoggi, ucis pe 2 octombrie în interiorul consulatului saudit din Istanbul, s-au debarasat de corpul său aruncându-l în canalizare după ce l-au dizolvat în acid, a relatat sâmbătă cotidianul turc Sabah, citat de AFP.

Analiza unor prelevări efectuate în sistemul de canalizare al reşedinţei consulului saudit din Istanbul a permis detectarea unor urme de acid, scrie cotidianul proguvernamental, fără să citeze surse.

Citește și: Ministrul Apărării trage un semnal de alarmă în privința Rusiei. Ce se va întâmpla după

Anchetatorii estimează că trupul lui Khashoggi, care avea o atitudine critică la adresa puterii de la Riad, a fost dizolvat în acid şi după ce s-a obţinut o consistenţă destul de lichidă, autorii crimei au deversat-o în canalizare, potrivit Sabah.

Khashoggi a fost asasinat pe 2 octombrie de către un comando saudit în interiorul consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, unde a mers pentru demersuri administrative, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un fotbalist important dezvăluie culisele neștiute ale fotbalului românesc

După ce mai întâi au negat în mod ferm asasinatul, autorităţile saudite au afirmat în cele din urmă că jurnalistul a fost ucis în cursul unei operaţiuni ''neautorizate'' de către Riad.

Dar, într-un articol publicat pe 2 noiembrie de către cotidianul The Washington Post, cu care colabora Khashoggi, preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat ''cele mai înalte eşaloane ale guvernului saudit'' că au comandat asasinarea jurnalistului, excluzându-l totuşi pe Regele Salman.

Citește și: Halep nu va continua cu omul care i-a adus 7 milioane de dolari în cont. Care este motivul

Presa turcă apropiată puterii şi responsabili turci care s-au exprimat sub protecţia anonimatului nu au încetat să spună că în asasinat este implicat Prinţul moştenitor saudit, Mohammed Ben Salman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.