Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Originile micuțului care a rupt România în două! Tatăl lui Rareș Prisăcariu e bugetar!

rares prisacariu

Părinții lui Rareș Prisăcariu s-au declarat în repetate rânduri mândri de băiatul lor și de performanțele intelectuale ridicate cu care se laudă la cei numai șapte ani ai săi. Micuțul care a câștigat Românii au talent spune că deja a citit peste 200 de cărți. E pasionat și de artă, pe care o studiază deja la o școală de profil.

Mama micuțului e educatoare, tatăl e funcționar public

Rareș Prisacariu are 7 ani și este din Botoșani. Potrivit qmagazine.ro, mama lui Rareș, Gina Prisacariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice și a urmat cariera părinților, fiind educatoare. Iubește lectura, pictura și îi inspiră lui Rareș credința. Marius Prisacariu (46 ani), tatăl lui Rareș, este funcționar public la Consiliul Județean Botoșani. Este absolvent de Științe Economice și este pasionat de istorie și cinematografie.

 

„Noi, ca părinți, suntem încântați de faptul că tot ceea ce face este natural, îl susținem întru totul și încercăm să ținem pasul cu nevoile lui de cunoaștere. Îi dedicăm timpul nostru liber pentru activitățile care îi fac plăcere, iar el își trăiește copilăria cu multă bucurie”, mărturiseau, pentru qmagazine.ro, părinții lui, Gina și Marius Prisacariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.