Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oroare - Un celebru model și influencer a murit dezmembrată! Soțul ei și rudele lui au fost reținuți de poliție

news.ro.
abby choi

Poliția din Hong Kong a anunțat sâmbătă că a reținut 3 persoane în urma descoperirii trupului dezmembrat al modelului și influencerului Abby Choi. Părți din trupul tinerei de 28 de ani, împreună cu un aparat de măcinat carne, un fierăstrău electric și câteva haine au fost găsite vineri după-amiază într-o locuință din cartierul Tai Po din nordul Hong Kong-ului, notează CNN, scrie Mediafax.

Poliția a precizat că trei persoane au fost arestate și reținute pentru interogatoriu

Potrivit AFP, tatăl, mama și fratele mai mare al fostului soț al lui Abby Choi sunt cei reținuți, în timp ce fostul soț este în continuare căutat. "Credem că victima și familia fostului ei soț au avut multe dispute legate de sume mari de bani", au spus anchetatorii: "Cineva era nemulțumit de modul în care victima își gestiona bunurile, ceea ce a devenit motiv de crimă".

Se pare că Abby Choi a fost văzută ultima dată de fratele fostului ei soț, care era șoferul ei. Poliția a declarat că familia a mințit anterior pentru a-i induce în eroare pe anchetatori. Casa în care au fost găsite rămășițele lui Abby Choi fusese închiriată recent și nu era mobilată, ceea ce sugerează că locul fusese pregătit pentru crimă. În calitate de model, Choi s-a bucurat de expunere internațională și a fost fotografiată la show-ul Elie Saab Spring Summer 2023 Haute Couture din Paris, Franța, chiar luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.