Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oscar Garcia pleacă de la conducerea tehnică a echipei Olympiacos Pireu după numai trei luni

www.ponturi-bune.ro
Olympiakos Pireu

Antrenorul spaniol Oscar Garcia părăseşte conducerea tehnică a echipei Olympiacos Pireu după numai trei luni de la preluarea funcţiei, informează AFP.

"Am decis, cu acordul clubului, să pun capăt colaborării noastre pentru a da suficient timp echipei în pregătirea sezonului viitor", a declarat Garcia, într-un comunicat al clubului.

Sâmbătă, în etapa a XXVI-a a campionatului Greciei, Olympiakos a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Levadiakos, şi, cu 51 de puncte acumulate, a coborât pe locul al treilea al clasamentului, după liderul AEK Atena, cu 57 de puncte, şi formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, cu 52 de puncte, anunță News.ro.

La 25 februarie, Oscar Garcia a fost în prim-planul unor incidente petrecute cu ocazia întâlnirii PAOK-Olympiacos. El a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului cu PAOK. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

PAOK a pierdut această partidă la masa verde, cu 0-3.

În vârstă de 44 de ani, Garcia preluase conducerea tehnică a echipei elene la cinci ianuarie.

Olympiacos a cucerit până în acest sezon şapte titluri de campioană a Greciei la rând, 19 din 21 posibile, începând din 1996.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.