Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OSCAR: Patricia Arquette, premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar

Patricia Arquette a câștigat primul său premiu Oscar, cel pentru rol secundar feminin, cu interpretarea unei mame care luptă pentru a-și crește cei doi copii în "Boyhood", conform Reuters.

Foto: (c) REUTERS/Mike Blake 

Arquette, 46 de ani, a câștigat numeroase premii cu acest rol și era marea favorită a categoriei de Oscar pe care a câștigat-o. 

Miniona actriță blondă, care provine dintr-o familie dedicată cinematografiei, alături de fratele și sora sa David și Rosanna Arquette, a jucat în peste 40 de filme începând cu a doua parte a anilor '80. Cunoscută pentru rolurile sale din seriale de televiziune precum 'CSI' sau 'Medium' (care i-a adus și un premiu Emmy), Patricia Arquette a primit în 2002 rolul mamei divorțate Olivia Evans în filmul neobișnuit al regizorului Richard Linklater, care urmărește, în timp real, 12 ani din viața unei familii americane. 

La această categorie au mai fost nominalizate actrițele Laura Dern ('Wild'), Keira Knightley ("The Imitation Game"), Emma Stone ("Birdman") și Meryl Streep ("Into the Woods").

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.