Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTPMP cere Ministerului Tineretului și Sportului să revină la numărul inițial de locuri pentru taberele studențești

news.ro
mts

Organizaţia de Tineret (OT) a Partidului Mişcarea Populară cere Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) să revină la numărul iniţial de locuri pentru taberele studenţeşti şi, în paralel,  să dezvolte o serie de programe şi proiecte concrete care să vină în folosul tinerilor.  OT PMP atrage atenţia asupra faptului că MTS ar trebui să înceteze să se mai ocupe de descurajarea tinerilor şi să pună mai mult accent în sprijinirea şi dezvoltarea acestora.

Președintelele OT PMP, Marius Lucian Lupu, aduce în vedere şi faptul că, mai ales în aceste momente, România ar trebui să fie un exemplu pentru celelalte ţări membre ale Uniuni Europene. „Ministrul Tineretului şi Sportului uită pe cine reprezintă şi pentru cine trebuie să muncească. În cea mai pesimistă variantă, locurile destinate Programului Naţional Tabere Studenţeşti 2019 trebuiau să fie menţinute la acelaşi număr, şi aşa puţin pentru tinerii noştri. Să reduci cu 3.000 numărul acestora este ca şi cum le pui un covor roşu spre ieşirea din ţară. La nivel naţional deşi au fost abordate câteva proiecte care vin în ajutorul tinerilor, acestea au o procedură greoaie şi de lungă durată. MTS trebuie să demareze acțiuni concrete pentru a pune în practică solicitările studenților şi să abordeze constructiv solicitările organizaţiilor studenţeşti pentru că, prin ele, aceştia îşi fac auzită vocea. Am aşteptat destul ca actualul Guvern să înţeleagă că tinerii trebuie să fie prioritate zero pentru România. Din păcate, până acum, din ianuarie 2018, de la instalare,  şi până în prezent, nu a fost adoptată aproape nicio măsură în beneficiul direct al acestora'' a declarat Marius Lucian Lupu, preşedintele OT PMP.

Citește și: Beatrice Tudor (PSD): Ce interese apără Klaus Iohannis, în sănătate, de nu vrea controale în spitale? Când a fost ultima oară într-un spital de stat?

PMP, prin toate structurile lui, va susţine toate proiectele care au în vedere şi au ca principal scop dezvoltarea tinerilor, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.