Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Otravă de șoareci expirată și neetichetată, găsită într-un depozit din Constanța

www.mediasinfo.ro
otravă

Aproape 100 de kilograme de otravă de șoareci expirată sau neetichetată a fost găsită într-un depozit din Constanța. Polițiștii au confiscat marfa și au deschis dosar penal pentru trafic de substanțe toxice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma unei acțiuni de control făcută marți, polițiștii constănțeni, alături de reprezentanți ai DSP și DSVSA au găsit într-un depozit din Constanța 93 de kilograme de substanțe și 66 de produse utilizate pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare, care erau expirate sau neetichetate conform legii:

„Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., o acțiune pe linia controlului substanțelor toxice, împreună cu specialiști din cadrul D.S.P. Constanța și D.S.V.S.A. Constanța. În cadrul activităților, a fost controlată o societate comercială, cu sediul în municipiul Constanța, unde au descoperit mai multe produse - aproximativ 93 de kilograme și 66 de bucăți - utilizate în activitatea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, care aveau termenul de valabilitate expirat și care nu prezentau etichetă în limba română pentru a se putea stabili termenul de valabilitate, modul de utilizare și alte date de interes”, informează IPJ Constanța.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la ANAF! 38.026 contribuabili au depus notificări sau cereri de anulare a obligațiilor accesorii

Substanțele periculoase au fost confiscate și izolate pentru a fi distruse, iar în cauză polițiștii au deschis un dosar penal privind traficul de produse sau substanțe toxice, protecția mediului și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că substanțele expirate din depozit urmau, cel mai probabil, să fie comercializate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.