Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTV revine pe micile ecrane: Dan Diaconescu se întoarce în industria care l-a consacrat

timesnewroman
DD

Admiratorii lui Dan Diaconescu sunt în așteptarea unei vești bune privind revenirea acestuia pe micile ecrane de mai mulți ani. După o absență considerabilă, pare că celebrul om de televiziune se pregătește să se întoarcă în industria care l-a consacrat. Postul de televiziune fondat de Dan Diaconescu își propune să reia emisia și să creeze din nou senzație.

Dan Diaconescu este cunoscut ca una dintre cele mai controversate figuri din lumea mondenă. A fost o prezență marcantă în industria media, unde a captivat publicul cu emisiunile sale transmise pe postul său de televiziune, OTV.

Potrivit unor informații oferite de PlayTech, se pare că celebrul jurnalist intenționează să reînființeze OTV, iar momentul lansării mari ar putea avea loc într-un interval de doar un an. Conform rapoartelor de la Playtech Știri, în exclusivitate, există posibilitatea ca postul de televiziune să fie relansat chiar în data de 19 februarie 2025.

Într-un moment crucial în 2015, viața lui Dan Diaconescu a luat o întorsătură nefericită când a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

Nici în prezent situașia lui Dan Diaconescu nu este una foarte bună. Celebrul moderator TV este anchetat într-un dosar de sex cu minori.

De ce s-a închis OTV

Momentul crucial pentru soarta televiziunii a survenit în anul 2013, când membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au votat retragerea licenței OTV, determinând astfel închiderea definitivă a postului. Această decizie a reprezentat sfârșitul unei epoci în peisajul media românesc, lăsând un vid în industria televiziunii.

În ultimele trei ore de emisie, mii de telespectatori au urmărit cu nostalgie și tristețe momentele finale ale OTV-ului. Deși se încheia o perioadă semnificativă din istoria media a țării, CNA a continuat să impună amenzi postului pentru neregulile dinaintea închiderii, subliniind importanța responsabilității în sectorul media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER