Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OUG 114 continuă să dea bătăi de cap - Ministrul Muncii, după o întâlnire 'între specialiști': 'Nu avem o varianta finală pe Pilonul II'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marius Budai

Nu avem o varianta finală pe Pilonul II de pensii, a declarat luni ministrul Muncii și Protecției Sociale, la finalul unei întâlniri „între specialiști”, care a avut loc la Ministerul Finanțelor, pe tema modificării OUG 114/2018.

Ministrul nu a făcut precizări asupra temei discuțiilor, pentru a nu lansa „frânturi de informație în piață”. „Suntem în interiorul discuțiilor, diseară le continuăm, sperăm în termenul cel mai scurt să avem o concluzie pe acest aspect privitor la ordonanța 114...Facem simulări, avem cifre pe masă, le discutăm, le punem în tabel, le-am dat din nou în lucru, iar revenim la ele, dar trebuie să avem o variantă corectă și transparentă, ulterior rediscutată cu piața și abia după aceea o vom pune în spațiul public”, a spus Budăi, conform Mediafax

ALERTĂ Ce a declarat Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la audierile de la ÎCCJ

Luni seara va mai avea loc o discuție „între specialiști”, a spus ministrul. „Fiecare minister discută cerințele pe care le-a avut de la piață, armonizează cerințele pieței cu cerințele Guvernului, facem o poziție comună, tragem concluzia finală, după aceea comunicăm pe ce am discutat”.

Ministrul spune că decizia asupra OUG 114 va fi discutată și în coaliția de guvernare, pentru că modificarea este și o decizie politică.

Joi ordonanța ar putea intra într-o formă modificată în ședința de Guvern, a admis ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.