Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ousmane Dembele a revenit la Barcelona pentru a începe următoarea fază a recuperării

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Ousmane Dembele a revenit la Barcelona pentru a începe următoarea fază a recuperării. Potrivit sport.es, jucătorul francez a fost surprins în aeroport, când s-a întors din Doha, acolo unde început tratamentul pentru a se reface după leziunea musculară suferită în meciul cu Dortmund, potrivit Mediafax.

Atacantul în vârstă de 22 de ani s-a deplasat în Qatar, la Doha, la 1 decembrie, pentru a-și trata leziunea suferită la bicepsul femural al piciorului drept. Dembele a mers la clinica din Qatar, acolo unde este chirurgul francez Philippe Laundreau, acolo unde a mers și colegul său Samuel Umtiti, cel care s-a tratat pentru problemele pe care le-a avut la genunchi.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Potrivit sport.es, mulți jucători din echipa națională a Franței aleg să meargă la clinica din Doha pentru a se recupera.

Aceeași sursă notează că perioada de recuperarea a lui Dembele este de aproximativ 10 săptămâni, ceea ce înseamnă că atacantul Barcelonei ar putea reveni pe teren la finalul lunii februarie 2020. Până atunci, jucătorul blaugrana va alterna tratamentul de la "Hospital Aspetar" din Doha cu cel de la Cuidad Deportiva Joan Gamper.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.