Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Miculescu, 'pe lista neagră': Şeful SRR, pe mâna Comisiilor de Cultură ale Parlamentului

ovidiu miculescu

Organizaţia de media ActiveWatch a sesizat Comisiile de cultură ale Parlamentului, miercuri, în legătură cu incompatibilitatea în care se află Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), cerând să fie adoptate măsurile care se impun pentru restabilirea legalităţii.

”Stimaţi membri, dorim să vă supunem atenţiei situaţia cu care se confruntă conducerea Societăţii Române de Radio, al cărei Preşedinte-Director General, se află de peste două săptămâni într-o stare de incompatibilitate, confirmată prin decizia definitivă nr. 227/31.01.2017 dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Această situaţie este de natură a afecta grav imaginea şi credibilitatea radioului public, precum şi autoritatea internă a organismelor de conducere”, a transmis ActiveWatch într-un comunicat semnat de Mircea Toma, preşedintele organizaţiei.

ActiveWatch a mai transmis că întrucât Ovidiu Miculescu nu şi-a anunţat demisia, Parlamentul trebuie să îşi exercite rolul de control, analizând efectele juridice şi adoptând măsurile care se impun pentru restabilirea legalităţii. ”Cum din partea dlui. Ovidiu Miculescu nu observăm niciun semnal că ar intenţiona să demisioneze, considerăm că este momentul ca Parlamentul să îşi exercite rolul de control, analizând efectele juridice ale acestei situaţii şi adoptând măsurile care se impun pentru restabilirea legalităţii”, a mai arătat organizaţia, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.