Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raețchi, scrisoare deschisă către Marian Vanghelie: Plătiți-vă

ovidiu raetchi

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, i-a adresat o Scrisoare Deschisă lui Marian Vanghelie, prin care îl roagă să plăteasca banii pe care îi datorează la ANAF şi cetăţenilor din Sectorul 5, după ce numele fostului edil a apărut pe “lista ruşinii” publicată de autorităţile fiscale, cu o datorie la stat de aproape 90.000 de lei.

Stimate domnule Vanghelie,

Am aflat ieri din media că datoraţi autorităţilor fiscale o sumă de aproape 90.000 de lei, care se adaugă prejudiciului de 300 de milioane de lei pe care, conform DNA, l-aţi adus Primăriei Sectorului 5.

Având în vedere că formaţiunea politică pe care aţi obţinut-o şi pe care o conduceţi de curând se numeşte Partidul Dreptăţii Sociale, ar trebui să consideraţi că datoriile la stat şi prejudiciul din bugetul public reprezintă o nedreptate socială. Practic, sumele reţinute de dvs din bugetul public şi din impozitul datorat la stat înseamnă beneficii mai puţine pentru cetăţeni.

Aţi reuşit performanţa de a aduce un prejudiciu record locuitorilor şi bugetului Sectorului 5: 300 de milioane de lei. Sunteţi acuzat de comiterea a nouă infracţiuni de luare de mită, nouă infracţiuni de abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. Dosarul în care sunteţi trimis în judecată vizează tocmai reabilitările de blocuri din Sectorul 5 şi înţeleg de ce: aţi reabilitat doar aproximativ 10% din blocurile din Sectorul 5, în condiţiile în celelalte sectoare gradul de reabilitare atinge şi 85%.

Domnule Vanghelie,

Vă rog respectuos, în numele cetăţenilor din Sectorul 5, să le dati banii înapoi, bani care li se cuvin lor şi nu dvs. De asemenea, vă solicit să vă plătiţi taxele şi impozitele, aşa cum o fac toţi cetăţenii cinstiţi din sector. Prin prejudiciul enorm pe care l-aţi creat Primăriei aţi condamnat Sectorul 5 la subdezvoltare.

Dacă aceste sume exorbitante nu ajungeau în buzunarul dvs, i-aţi fi putut utiliza în folosul cetăţenilor, fie pentru reabilitarea tuturor blocurilor din sector, fie pentru a construi mai multe grădinițe şi crese. Dacă aţi fi respectat legea, aţi fi reabilitat toate blocurile din sector si v-ar fi rămas bani şi pentru avizele ISU necesare la unităţile de învăţământ restante la acest capitol în sector, de exemplu. De asemenea, sunt sigur că sunteţi la curent cu lipsa creşelor şi grădiniţelor din sector, un alt capitol la care sunteţi repetent. Vreau să vă informez că aţi fi putut construi zeci de grădiniţe din banii pe care i-aţi deturnat sau aţi fi putut reabilita, moderniza şi extinde toate parcurile din Sectorul 5. Mai mult, prin licitaţii şi proceduri corecte, aţi fi împânzit Sectorul 5 cu parcuri şi locuri de joacă pentru copii.

Măcar în al 13-lea ceas vă rog să faceţi un gest de minimă decenţă: daţi cetăţenilor şi statului banii pe care îi datoraţi. Vă ofer o şansă unică de reabilitare prin care vă puteţi curăţa minimal imaginea.

Deputat Ovidiu Alexandru Raeţchi,

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.