Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ozzy Osbourne se ține tare și anunță că va continua turneele: 'Nu mă voi opri niciodată'

Metal Insider
ozzy osbourne

În timp ce formaţiile Slayer şi Kiss şi-au anunţat "turneele de adio", precum şi alţii, Ozzy Osbourne a reiterat faptul că "No More Tours 2" a fost înţeles incorect, potrivit site-ului loudwire.com, relatează News.ro.

"Oamenii au înţeles total greşit", a spus Osbourne, referindu-se la "turneul de adio". "Ar fi trebuit să se numească turneul "Ozzy Osbourne Slowing Down". Ceea ce fac nu este să încep pe 1 ianuarie şi să revin pe 31 decembrie. Încă fac turnee, dar nu aşa de extinse cum am făcut în ultimii 50 de ani".

Cântăreţul a continuat: "Am nepoţi acum şi am 70 de ani şi nu vreau să fiu găsit mort într-o cameră de hotel pe undeva. Am de gând să o fac într-un mod mai liniştit şi voi avea câteva concerte în Vegas... dar niciodată nu mă voi opri. Întreaga viaţă pe care am trăit-o a ajuns în punctul în care există oameni care vor să mă audă şi cât timp ei vor fi dornici să mă audă voi fi acolo".

În octombrie, Ozzy Osbourne a anunţat că anulează restul turneului său nord-american "No More Tours 2" din cauza unei infecţii la mâna dreaptă. Prin turneul "No More Tours 2" Osbourne sărbătoreşte cinci decenii de activitate, marcând şi finalul carierei sale. Seria de concerte se va încheia în 2020.

În februarie 2017, el a susţinut ultimul concert alături de Black Sabbath. Evenimentul a avut loc în Birmingham, oraşul în care a fost înfiinţată trupa în 1968.

Citește și: Paul McCartney îi sfătuieşte pe fani ca de Crăciun să fie rezonabili

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit "Prince of Darkness", este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. În 2006, a fost inclus în US Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii săi Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat "13", în 2013. De asemenea, în 2007, el a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, fiica, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV "The Osbournes", difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.