Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

(P) Publicwin, cel mai spectaculos start

In primavara acestui an, una dintre cele mai bune echipe care activeaza pe piata pariurilor din Romania accepta o noua provocare: lansarea unei noi case de pariuri, Publicwin. Atat echipa manageriala, cat si cea operationala se pot incadra cu usurinta in categoria creatorilor de brand, marturie fiind cateva nume din industria jocurilor de noroc pe care le-au adus pe primul loc in bransa, ultimul exemplu elocvent si de succes fiind faimoasa casa de pariuri Fortuna.

Si Publicwin incepe sa se contureze ca o poveste de succes. Pe de o parte, ritmul constant de dezvoltare, prin deschiderea unui numar mare de agentii proprii si partenere, intr-o perioada de timp relativ scurta si standardul de prezentare ridicat, iar pe de alta parte, intelegerea nevoilor directe ale clientilor si partenerilor si sustinerea lor pentru a ajunge cat mai rapid la un potential maxim, toate acestea cumulate cu un design prietenos si non-agresiv, atat in interiorul cat si exteriorul fiecarei agentii, au adus Publicwin la unul dintre cele mai spectaculoase start-up-uri din industrie.

Din ceea ce se vede deja in piata, este clar ca echipa de la Publicwin are ca valoare directa de business nevoile clientilor, pentru care vine cu o premiera: prezentarea ofertei de joc atat pe verticala cat si pe orizontala. Trebuie amintit si faptul ca oferta este imbogatita cu o gama larga de pariuri si produse, care, raportate la ceea ce ofera piata in acest moment, pot fi incadrate la capitolul noutati. Putem paria pe acelasi bilet la aceeasi partida - ambele echipe marcheaza cu unul din pariurile: Sansa Dubla, meci de baza (1,X,2), Total Goluri 2,5. Se poate combina si Total Goluri cu meciul de baza, iar daca nu doriti sa asteptati finalul meciului, Publicwin va propune pariul dupa 10 minute> pentru 1,X,2.

Daca tot suntem la capitolul premiere inedite sa enumeram: Total Cartonase, Total Cornere (cu cinci granite de referinta si pronosticare Sub si Peste), precum si Suma punctelor de penalizare (un joc marca Publicwin, in care tuturor cartonaselor primite de ambele echipe li se atribuie anumite puncte si, in functie de punctaj, se poate paria pe diferite granite de referinta. Inedit este si pariul la tenis cu variantele 6-0 sau 0-6 in meci (oricare dintre seturi) cu pronosticurile Da/Nu.

Totusi, latura forte la Publicwin ramane sistemul de bonusuri oferit clientilor care poate fi rezumat in trei cuvinte: invitatie la supercastig! Va puteti convinge din simpla enumerare a pachetelor din oferta. Pe un singur bilet puteti avea 5 bonusuri, ce va pot tripla castigurile. <Bonus pe Cote> este o noutate absoluta in piata; < PublicWin Plus>, lansat in urma cu 10 ani sub denumirea de Bet Plus, de data aceasta nu exista conditie de cota minima, langa evenimentul PublicWin Plus fiind acceptate si pariuri cu cota 1,01. Cu < PublicWin Extra> avem evenimente cu cote marite, care se pot paria solo sau chiar mai multe pe acelasi bilet. Sa nu uitam de vechiul <Pariul SANSA>, acum  mult mai avantajoas: in cazul in care pe un bilet simplu se gasesc minim 10 evenimente, si doar un singur eveniment este pierzator, atunci veti primi 10% din castigul potential impartit la cota evenimentului pierdut, cota minima 1,23. , bonusul care va dubleaza castigurile la un minim 20 de evenimente pe bilet, fiecare in parte avand o cota minima de 1,23, toate pronosticurile trebuie sa fie indicate corect, iar biletul trebuie sa fie jucat simplu. Un bilet cu Bonus Dublu beneficiaza implicit si de Bonus pe Cota si/sau SANSA. Poate contine atat unul din evenimentele PublicWin Plus, cat si unul sau mai multe evenimente PublicWin Extra.

Revenind la , putem spune ca este o  adevarata provocare  si un punct de referinta pentru toti pariorii: oricarui bilet simplu, care este castigator si are o cota finala mai mare sau egala cu 1,20, i se va acorda un bonus conform unei grile corelata cu diferite  intervale de cota. Cu cat cota finala este mai mare, cu atat Bonusul pe Cote este mai mare. Pe bilet se pot juca atat evenimente PUBLICWIN PLUS, cat si PUBLICWIN EXTRA.  Acest tip de bonus este calculat in functie de cota totala stabilita pe bilet (Cota Finala), nu exista conditie de cota minima per eveniment pariat, si se poate ajunge pana la triplarea castigurilor. Tot la Publicwin cotele baza ale principalelor evenimente sportive au cea mai buna medie raportata la concurenta directa, iar cotele pariurilor virtuale si cele ale loteriilor internationale au un plus important fata de cele din piata.

A inceput deja cea de-a doua perioada parioristica a anului, moment bun pentru orice parior de a verifica cele afirmate aici. Pana atunci, Publicwin se mandreste cu ceea ce a reusit sa ofere intr-un timp atat de scurt si-si rezerva dreptul de a anunta surprize mari in viitorul foarte-foarte apropiat.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.