Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

P.S.RO, avertisment pentru Dragnea și Tăriceanu: Opriți moțiunile electorale de cenzură

mircea geoana psro

Partidul Social Românesc este prima formațiune care dă replica așa-numitei “Coalții a Restaurației”, formată din PSD, ALDE și aliații acestora, care vor să dea lovitura guvernului Cioloș înainte de parlamentare.

“Partidul Social Românesc se opune oricărui demers menit să aducă instabilitate guvernamentală. Nu mai putem permite ca fiecare ciclu electoral să fie prilej pentru jocuri politice și politicianiste în detrimentul stabilității, progresului în reformarea aparatului administrativ, protejării justiției și luptei împotriva corupției. Cu atât mai mult cu cât atacurile vin din partea unor persoane care vor controlul absolut al instituțiilor statului pentru a pregăti alegerile parlamentare din toamnă”, spun oamenii lui Geoană într-un comunicat.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

Liderul PSRO îi somează pe cei de la PSD și ALDE să aibă curajul să își asume guvernarea și să nu se mai joace de-a moțiunea de cenzură.

“Guvernul trebuie să își asume răspunderea pe un plan concret care să conducă la decăpușarea și dezinfectarea, cu "diluanți" de cea mai bună calitate, a sistemului sanitar. Iar dacă PSD și ALDE vor o moțiune de cenzură, atunci să-și asume guvernarea. Nu să-și țină oamenii în guvernarea centrală și locală și să cârcotească de pe margine”, consideră și Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc.

Citește și: Cum își lasă pușcăriașii gravide iubitele: Le trimit pixuri pline cu spermă pentru FIV

Reacția PSRO vine după ce Tăriceanu și Dragnea au anunțat că intenționează ca după locale să inițieze o moțiune de cenzură care, în premieră, să nu dea jos guvernul Cioloș, ci doar să îi slăbească prerogativele până la parlamentare.

“Soluția nu este limitarea puterilor Guvernului (în care încă se regăsesc la nivelul 2 și 3 mulți reprezentați ai PSD, UNPR și ALDE), ci întărirea prevenției și a instituțiilor civile ale statului, în paralel cu reînnoirea clasei politice. Unul dintre cei mai importanți ani electorali din ultimele două decenii a fost confiscat de disperarea partidelor tradiționale de a ajunge la putere, speriate de perspectiva repetării la parlamentare a dezastrului ce se anunță la alegerile locale”, se mai arată în comunicatul PSRO.

Citește și: O tânără de 24 de ani a murit din cauza plăcerii când se masturba

Partidul lui Geoană mai acuză “Coaliția Restaurației” de incompetență, neputință, criză severă de resursă umană și lașitate.

Tertipul folosirii instrumentului moțiunii de cenzură cu scopul unic de a slăbi un guvern de tranziție, trădează, pe lângă incompetență, neputință și criza severă de resursă umană a partidelor tradiționale, și o lașitate fără precedent în actualitatea politică românească.

Citește și: IMAGINI INCREDIBILE Face baie, fără haine, într-o fântână arteziană din Ploiești

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.