Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

P.S.RO: Senatorii și deputații Puteri au ales, prin votul lor, trădarea propriilor cetățeni

geoana psro

Parlamentarii Partidului Social Românesc au votat, astăzi, în favoarea moțiunii pentru demiterea Guvernului Ponta. ”Această moțiune de cenzură a fost, de fapt, o moțiune împotriva corupției și a efectelor sale, principala cauză a sărăciei din România. Însă, dincolo de rezultatul de astăzi, moțiunea a fost o separare a apelor în politica românească, demonstrându-se clar cine dorește să condamne în continuare românii la subdezvoltare și sărăcie și cine încearcă să să facă altceva pentru țară.

Senatorii și deputații Puteri au ales, prin votul lor, trădarea propriilor cetățeni în favoarea salvării, pentru câteva lunii, a viitorului politic al lui Victor Ponta și a protejării prerogativelor pe care astăzi le au. Prin neexprimarea votului, aceștia au făcut scut în jurul modului vechi de a face politică și a metehnelor politicianiste ce îi caracterizează. Astfel, acești parlamentari i-au condamnat pe români, pe cei care le-au dat votul pentru a ajunge în Parlament, la sărăcie.

Prin votul dat astăzi, parlamentarii P.S.RO au arătat în mod clar că înțeleg toate efectele negative pe care un premier judecat pentru corupție le aduce țării. Combaterea corupției, lupta împotriva sărăciei și canalizarea eforturilor în scopul de a găsi soluții pentru repararea imaginii României și recâștigarea credibilității pe plan extern reprezintă priorități pentru P.S.RO.

Partidul Social Românesc va continua să lupte pentru dezvoltarea țării, militând pentru un mod diferit de a face politică, evidențiat în primul rând prin nominalizarea pentru funcțiile de conducere în cadrul instituțiilor statului numai a persoanelor integre și cu o reală pregătire profesională. P.S.RO va susține depolitizarea administrației și reprofesionalizarea politicului, crezând cu tărie că un efect direct al eșecului sistemului tradițional de partide este corupția generalizată. Partidul Social Românesc rămâne consecvent sprijinului acordat salariaților români și capitalului autohton, fiind singura voce de stânga de pe scena politică românească.”, se arată într-un comunicat al PSRO remis redacției STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.