Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Péter Szijjártó: Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clară și neschimbată

Hungary Today
Peter Szijjarto

Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clară și neschimbată, a scris Péter Szijjártó, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul ungar de externe a reiterat pentru ministrul Afacerilor Diasporei al Guvernului israelian, Amichai Chikli, că Ungaria condamnă cât mai ferm posibil atacul terorist al Hamas, recunoaște că Israelul are dreptul de a se apăra și consideră că succesul operațiunilor antiteroriste nu este doar în interesul Israelului, ci al întregii comunităţi internaționale.

Şeful diplomaţiei ungare a subliniat: Ungaria susţine politica de migrație responsabilă, care este, de asemenea, foarte apreciată de Israel, una dintre consecințele căreia fiind aceea că toate comunitățile religioase se pot simți în siguranță în Ungaria.

Spre deosebire de o parte semnificativă a țărilor vest-europene, antisemitismul modern nu s-a aprins în Ungaria și nu îl vom permite nici în viitor, a subliniat Szijjártó, care a menţionat: suntem mândri că una dintre cele mai mari comunități evreiești din Europa Centrală poate trăi și cultiva identitatea, tradițiile și religia în pace și liniște aici, în Ungaria.

"Ungaria va continua să facă totul pentru a-l elibera pe cetățeanul ungar care sperăm că este încă în viață", a scris în încheiere în postarea sa Péter Szijjártó

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.