Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacientă bătută cu pumnii, picioarele și un baston, în spita, de un infirmier

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
spital

Un infirmier de la Spitalul de Psihiatrie din Galați a bătut o pacientă cu pumnii, picioarele și un baston, în prezența unor angajați ai unității medicale. Incidentul deosebit de violent s-a produs vineri, iar polițiștii gălățeni au început o anchetă în urma plângerii depuse de victimă, anunță MEDIAFAX.

Surse din cadrul spitalului gălățean spun că femeia de 26 de ani, o pacientă veche a medicilor de la Psihiatrie, era foarte agitată în momentul în care a fost adusă la unitatea medicală. După ce a fost văzută de medic, ea a fost internată într-o secție a spitalului. Se pare că incidentul a avut loc în salon, femeia fiind bătută în trei reprize de infirmier, pentru că a vorbit urât și a încercat să deschidă un geam. Martorii mai spun că femeia a fost lovită repetat în cap și în burtă cu pumnii și picioarele și apoi a fost târâtă pe hol, fiind trasă de păr și de o mână. La final, victima a fost așezată pe pat și a fost bătută cu un baston timp de 10 minute, precizează martorii.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Totul s-a întâmplat în timp ce în secție se aflau mai mulți angajați, asistente, infirmieri și un paznic care nu au intervenit pentru a opri actele de violență. Mai grav, infirmierul știa că în secție există camere de supraveghere care au filmat scenele de violență. Totul a ieșit la iveala după ce medicul de gardă a văzut că femeia este plină de vânătăi. El a informat conducerea spitalului, iar incidentul a fost anunțat și la 112. Polițiștii fac cercetări în urma plângerii depuse de victimă și au deschis dosar penal, urmând să vizioneze imaginile filmate.

„Este un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Femeia a făcut plângere, polițiștii fac cercetări”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

Anchetă se face și în interiorul spitalului gălățean. O primă măsură îl vizează pe infirmierul agresiv care nu mai are voie să intre în secția în care se află victima sa. De asemenea, se pare că medicii vor recomanda desfacerea contractului de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.