Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacienţii copii din trei spitale bucureştene vor fi încântaţi cu spectacolele 'LICURICILOR' Bibliotecii Metropolitane

www.bibmet.ro
Trupa Licurici

Trupa "Licurici" a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti va susţine, din 18 februarie, spectacole de teatru de păpuşi pentru copiii din trei spitale din Capitală, potrivit news.ro.

Potrivit Primăriei Capitalei, în cadrul proiectului "Dincolo de ziduri”, Teatrul de păpuşi "Licurici” al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane vor susţine reprezentaţii de teatru şi lectură în copiilor din trei spitale bucureştene, începând din 18 februarie.

Astfel, pe parcursul anului, în fiecare zi de marţi, teatrul de păpuşi poposeşte la Spitalul Clinic de Copii Dr. "Victor Gomoiu”, în fiecare miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu”, iar joia la Centrul de Recuperare pentru Copii "Dr. Nicolae Robănescu”.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"Licurici” este singurul teatru de păpuşi din cadrul unei biblioteci de interes public, care are o activitate de peste 40 de ani.

Asociaţia Taxiul cu Bomboane s-a implicat, din anul 2012, în diverse acţiuni caritabile, precum "Seara de Poveste”, "Pui de Pernă pentru Pui de Om”, "Ciorăpelul cu Bomboane”, "De Vorbă cu Delfinii”.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.