Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pacientul 8' din România, pozitiv la testul cu coronavirus - Autoritățile din Dolj sunt în alertă

breaking news

Cel de-al doilea test pentru coronavirus efectuat bărbatului de 51 de ani din Caracal diagnosticat cu virusul Covid-19 a ieşit pozitiv, au anunțat marți dimineața autoritățile din Dolj. Acesta va rămâne internat în Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova.

Bărbatul de 51 de ani din Caracal, confirmat pozitiv la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” București și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, a fost despitat pozitiv la cel de-al doilea test efectuat la Craiova, arată datele făcute publice marți dimineața de autorităţile din Dolj, conform Mediafax.

Gheorghe Piperea trage un semnal de ALARMĂ: 'Cel mai rău lucru ce ni se poate întâmpla vine la cel mai prost moment'

Medicii din Craiova i-au făcut analize după ce bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar sâmbătă rezultatele i-au ieșit negative.

Luni, doctorii au prelevat noi probe, iar rezultatul acestui test a fost pozitiv.

„Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Craiova, a ieșit pozitiv. Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Craiova”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Bărbatul este „pacientul 8” din România şi este contact direct al bărbatului de 71 de ani din Suceava, confirmat cu noul coronavirus. Cei doi au călătorit pe locuri apropiate într-un autocar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.