Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pademia de coronavirus i-a blocat în Spania!

Digi 24
rulota Victoriei
Adelina și Bogdan au plecat cu autorulota prin Europa anul trecut, iar pademia de coronavirus i-a blocat în Spania. S-au cunoscut acum mai bine de zece ani, dar niciunul nu credea atunci că vor ajunge împreună și, în niciun caz, că își vor lua inima în dinți și vor pleca pe roți prin toată Europa. Lucrau amândoi în același domeniu, iar dragostea lor a început în 2014 în timpul unei tabere de dezvoltare personală pentru copii pe care o organizau.
Iubeau să călătorească și simțeau că nu le ajung niciodată zilele de concediu pentru toate aventurile pe care și le doreau, așa că acum mai bine de zece luni și-au făcut bagajele și au plecat cu Marcela: ei doi într-o autorulotă împreună cu cățelușa lor Ancuța.
După ce s-au plimbat prin locuri extraordinare, au ajuns în Spania. Și aici au rămas pentru că s-a declarat stare de urgență. Pandemia de coronavirus i-a prins în autorulota în care stau într-un mic sat de la poalele munților Pirinei. Dar cum arată viața lor acum? Cine îi ajută să se organizeze, să își cumpere mâncare sau să aibă prosoape curate?
Continuarea o gasiti pe: life.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.