Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șpagă sinistră: Autopsier, denunțat că a luat 600 de lei pentru a îmbălsăma și cosmetiza un cadavru

dcnews.ro
bani spaga mita

Un autopsier de la Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 600 de lei mită pentru îmbălsămarea și cosmetizarea unei persoane decedate, potrivit Direcției Generale Anticorupție.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție Bistrița-Năsăud, sub conducerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au reușit să prindă în flagrant un autopsier din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud. Acesta a fost surprins în timp ce primea suma de 600 de lei de la o persoană care a denunțat situația.

Autopsier, prins când lua mită pentru a îmbălsăma și cosmetiza un cadavru

 

Potrivit informațiilor, autopsierul a cerut această sumă de bani în schimbul serviciilor de cosmetizare și îmbălsămare a unui cadavru, în cadrul atribuțiilor sale de serviciu. După prinderea în flagrant, suspectul a fost condus la sediul unității de Parchet pentru continuarea investigațiilor în legătură cu infracțiunea de luare de mită.

Până în acest moment, nu au fost dispuse măsuri preventive împotriva suspectului, acesta rămânând cercetat în stare de libertate. Dosarul continuă să fie analizat pentru a aduce la lumină toate aspectele legate de această situație de corupție în domeniul medicinii legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.