Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagina de Facebook a liderului PSD, luată cu asalt de internauți - Ce mesaje a primit Liviu Dragnea cu ocazia zilei de naștere

Dragnea Romania TV

Liviu Dragnea împlinește astăzi 56 de ani. Pagina de Facebook a liderului PSD a fost asaltată de tot felul de urări, de la deja clasicul „La mulți ani cu executare!” până la glume legate de cutremurul din noaptea trecută.

Câteva dintre urările internauților:

La multi ani cu executare barosane!

Nici pamantul nu te mai suporta. S a cutremurat de ziua ta!!! La multi ani cu executare!!!!!!!

Domnu' Daddy, cu ocazia la ziua dă naștere, vă urez mulți, mulți ani cu executare! Și multă "dragoste" în penitenciar!

Numai idioti aici! Face cineva o urare si niste prosti striga !Ce v-a facut Dragnea si nu v-a platit si ce va face Iohanis si va plateste?

D-le Președinte Dragnea, nu cedați, chiar dacă trebuie să schimbați tot guvernul, planurile dumneavoastră sunt foarte bune, vrem stabilitate în România.

Rezoluția P. E. pentru România provoacă îngrijorări în rândul europarlamentarilor români. Ce efecte ar avea

Asta-i tehnica de manipulare. Se posteaza cateva zeci de mesaje agresive si se induce ideea ca persoana este dezagreabila si urata de populatie. Sau platesti oameni sa astepte ore bune cand intra si iese din institutii si se striga chestii.

În schimb, Liviu Dragnea a primit calde urări de la mai multe organizații județene ale PSD, care i-au transmis sănătate, bucurii și realizări profesionale.

”Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros <La multi ani!>”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți.

Un mesaj similar a fost postat și pe pagina organizației PSD Teleorman.

”La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, de-aici, de-acasă! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară!”, au scris social-democrații din Teleorman, județul din care provine Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.