Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagina de Facebook a Senatului s-a redeschis după 3 ani

Inquam Photos / George Calin
Senat plen

Pagina de Facebook a Senatului a fost redeschisă, după ce a fost "abandonată" în anul 2017, postările de pe reţeaua de socializare urmând să fie dedicate transparentizării activităţii instituţiei şi a procesului legislativ.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

"Stimată audienţă, Pagina oficială a Senatului României se redeschide după 3 ani de inactivitate. Este o realitate faptul că procesul birocratic al instituţiei nu s-a aliniat noilor reguli implementate de Facebook. Pagina instituţiei a fost lansată în 2013 şi abandonată în 2017, astfel încât normele de siguranţă privind proprietatea paginii nu au fost actualizate. Deblocarea ei a fost condiţionată fie de un act de identitate al unei persoane, fie de un certificat de înregistrare care să ateste existenţa unei companii. După cum ştim, Senatul României nu se încadrează la niciun criteriu menţionat anterior. Cu toate acestea, demersul nostru înaintat către Facebook începând cu 23 decembrie 2020 a avut succes, pagina fiind redeschisă. Postările vor fi dedicate transparentizării activităţii instituţiei şi a procesului legislativ", au transmis reprezentanţii forului legislativ într-o primă postare.

Ei îi îndeamnă pe cetăţeni să trimită sugestii în ceea ce priveşte informaţiile despre instituţie pe care le consideră utile şi pe care ar dori să le afle.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.