Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagubele cutremurului care a lovit Capitala duminică dimineață: 'Putea să cadă, să moară lume, cine răspunde?' / VIDEO

hindustantimes.com
cutremur

Mai multe cărămizi au căzut, duminică dimineață, de pe acoperișul unei case în Sectorul 2 al Capitalei după seismul cu magnitudine 5,8 produs în județul Buzău și resimțit puternic în București. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

În imobilul aflat pe Strada Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei locuiesc aproximativ 30 de persoane.

Mai multe cărămizi de pe acoperiș, dar și o parte a unui balcon de la etajul 1 al casei au căzut în urma cutremurului resimțit puternic în București.

Ludovic Orban, anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'Am primit răspunsul Comisiei de la Veneția pe legile justiției. Arată că Toader a mințit iar'

"Noroc că nu a fost nimeni aseară ca dacă era cineva..vă dați seama, suntem 10 persoane numai sus, deci putea pur și simplu să cadă toată vila și mureau 10 persoane. Ar trebui ca Primăria să vină reabiliteze sau să consolideze toate vilele, așa cum a consolidat blocurile, așa ar trebui să consolideze și astfel de imobile că majoritatea după Maica Domnului (strada maica Domnului -n.r.) sunt dezastru. Aici a căzut balconul de la etajul 1. Clădirea are în jur de 60-70 de ani. Niciodată nu a fost reabilitate. Ar trebui ca Primăria să facă ceva și să reabiliteze mai toate imobilele de pe strada asta. Autoritățile stau cu mâna în buzunare și se uită. Nu fac nimic. Suntem în jur de 30 de persoane. Putea să cadă, să moară lume, cine răspunde? ", a declarat Aurel, un locatar al imobilului.

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Buzău, zona seismică Vrancea, fiind resimţit puternic şi în Capitală. Aproximativ trei ore mai târziu, un nou seism a avut loc în zona Vrancea, având o magnitudine de 3,2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.