Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pakistan: Cei trei bărbați care au atacat un hotel de lux din Gwadar au fost uciși

PAKISTAN-UNREST-BLAST

Cei trei bărbați care au atacat sâmbătă un hotel de cinci stele din orașul Gwadar din Pakistan au fost uciși de forțele de securitate, au anunțat oficialii locali, citați de BBC, potrivit Mediafax.

Un purtător de cuvânt al hotelului a anunțat că la momentul atacului nu existau persoane cazate, iar în incintă se aflau foarte puțini membri ai personalului, datorită Ramadanului.

Trei bărbați înarmați au atacat sâmbătă un hotel de cinci stele din orașul Gwadar, din sud-vestul Pakistanului. Cel puțin un agent de pază a fost ucis în urma atacului, iar confruntarea dintre personalul de securitate al hotelului și atacatori a continuat. Hotelul este situat în zona portuară a orașului și găzduiește, în general, cetățeni străini, majoritatea chinezi.

Citește și: Un român candidează ca independent pentru un post de consilier local în Dublin: Aici nu suntem în România, unde se promite marea cu sarea pentru a obține voturi

Atacul a fost revendicat de către Armata pentru Eliberarea Balochistanului, o grupare care militează pentru o autonomie mai mare a regiunii Balochistan din sud-vestul Pakistanului. Militanții acestei grupări se opun investițiilor chineze masive din regiune, deoarece consideră că acestea nu aduc vreun beneficiu comunităților locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.