Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pakistanul lansează un apel la dialog privind Kashmirul

kashmir

Premierul pakistanez Imran Khan a declarat marți că tensiunile cu India în legătură cu situația din regiunea disputată Kashmir pot fi aplanate doar prin dialog, avertizând că Pakistanul va riposta în cazul unui atac, informează postul BBC News.

Șeful Guvernului de la Islamabad a declarat că India a "lansat acuzații la adresa Pakistanului fără nici o dovadă", însă Islamabadul este dispus să coopereze cu Administrația de la New Delhi în ancheta privind atentatul din Kashmirul indian, în urma căruia peste 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare indieni au fost uciși.

Atentatul a fost revendicat de gruparea militantă pakistaneză Jaish-e-Mohammad, oficial considerată drept organizație teroristă de Islamabad.

"Orice aventurism din partea Indiei care va amenința suveranitatea Pakistanului va fi întâmpinat în mod garantat cu o ripostă", a mai avertizat liderul de la Islamabad.

Peste 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare au fost ucişi într-un atentat comis joi în Kashmirul indian, premierul de la New Delhi, Narendra Modi, a atribuit Pakistanului responsabilitatea pentru atentatul din Kashmirul indian, soldat cu 41 de morţi, avertizând că riposta armatei indiene ar putea fi "devastatoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.