Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Palatul Boierilor' - RA-APPS a pregătit o nouă vilă de lux pentru liderul Camerei Deputaților /FOTO

Profit.ro
Vila gogol2

În ultimele zile, în presă au apărut informații despre renovarea unei vile a RA-APPS, destinată președintelui Klaus Iohannis după finalizarea mandatului. Sursele media indică un proiect de modernizare cu costuri semnificative (7 milioane de euro - Recorder, 9 milioane de euro - G4media). Între timp au apărut informații noi despre o altă vilă renovată de RA-APPS, proprietate ce îi va servi drept casă președintelui Camerei Deputaților.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de Profit.ro, vila situată în strada Nikolai Gogol nr. 3, în zona Primăverii din București, a fost transformată de RA-APPS în reședință oficială și este alocată liderului Camerei Deputaților. Această locație se află la doar câțiva pași distanță de reședința actualului șef de stat.

Imobilul împreună cu garajul și terenul aferent de pe strada Nikolai Gogol nr. 3 au fost declarate bunuri de interes public național și au fost destinate să servească ca reședință oficială.

Imobilul este amplasat practic la o stradă distanță de reședința actualului președinte al României și se află pe aceeași stradă unde, la numărul 2, a avut reședință oficială, după terminarea mandatului, fostul șef de stat Traian Băsescu.

Potrivit datelor de identificare ale imobilului, acesta cuprinde un teren de 852 mp, pe care se găsesc două corpuri de clădiri, cu 3 niveluri și suprafețe construite la sol de 185 mp, respectiv 252 mp. În plus, pe teren se află și un garaj de 30 mp și o altă clădire cu un singur nivel, de 40 mp.

Valoarea proprietății, conform documentelor RA-APPS, este de 11 milioane de lei, din care valoarea terenului este estimată la 9,7 milioane de lei.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.