Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Regal găzduiește, în această seară, Gala Excelenței 'Împreună protejăm România': Cele mai mari personalități ale țării vor fi premiate

Astăzi, 23 ianuarie, începând cu ora 18.00, are loc la Palatul Regal, Sufrageria Regală (Muzeul Național de Artă al României), Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ajunsă la ediția a IV-a.

Organizată cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, de către Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno, sub titlul ”Un singur gând: România!”, Gala va include atât o sesiune de premiere, cât și un dineu de gală, oferite în cinstea oamenilor de excepție care contribuie la transformările pozitive din societatea noastră.

În cadrul evenimentului vor fi premiate personalitățile care s-au evidențiat prin modele de bună practică, soluții și idei de depășire a multiplelor crize din acești ultimi ani, în următoarele domenii: apărare națională, diplomație, energie, medical, industrie, agricultură, educație și cercetare, social, finanțe, cultură și sport, antreprenoriat, digitalizare și securitate cibernetică.

Circa 180 de personalități vor fi prezente la acest eveniment, într-o seară dominată de eleganță și rafinament, desfășurată într-un cadru excepțional și plin de semnificații istorice.

Cu recunoștință pentru trecut și încredere în viitor, vom marca, cu această ocazie, 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, un moment crucial în istoria noastră. Astfel, Gala Excelenței „Împreună protejăm România” devine o oportunitate deosebită pentru a ne reuni și a celebra această pagină de glorie din istoria poporului român, dar și pentru a ajuta la promovarea valorilor care definesc esența României.

Gala Excelenței „Un singur gând: România” reprezintă a XIX-a ediție a seriei de evenimente din cadrul proiectului „Împreună protejăm România”, inițiat în anul 2020 de Grupul de Presă MediaUno și dezvoltat împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Asociația MediaUno.

Comunitatea „Împreună protejăm România" este alcătuită din 3.000 de personalități din toate domeniile de activitate, din România și din exterior.

Prezentatorii evenimentului sunt Cristi Șelaru, de la Institutul Național de Statistică, și Mihaela Prună, de la Grupul de Presă MediaUno.

Partenerii evenimentului sunt: Aqua Carpatica, Banca Transilvania, Byocite, BlueSpace Technology, Bursa de Valori București, Centrul Medical Internațional București, Chimcomplex, Clinica 32, INCD Turbomotoare COMOTI, Delgaz Grid, Depogaz, Domeniile Sâmburești, Electrica, E.ON România, Farmec, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română, Asociația Producătorilor de Energie Electrică – HENRO, Horeca Event Consulting, IATA România, Impera Systems Security, InFUNity, Luxury Aesthetics, Omniasig Vienna Insurance România, Qzine Catering, TMC Group, Top Line, Transgaz.

Sponsori: Asociația R.O.Z., Braiconf, Elmas, EnergoBit, Grampet Group, Gramofon Wine, Construcții Erbașu, Sonimpex Topoloveni.

Parteneri media: Canal 33, Focus Energetic, Gazeta Sporturilor, InvestEnergy, Radio România.

Detalii despre acest proiect se regăsesc pe https://impreuna-protejam-romania.ro/

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.