Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paleologu, virulent după ce Plumb a fost propusă comisar european: 'O rușine. E mai plină de ură decât Ana Pauker'. Cu cine este comparată Dăncilă

captură TV
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidatul PMP în alegerile prezidențiale, a catalogat drept o rușine faptul că România ar putea să fie reprezentată în Comisia Europeană de către Rovana Plumb. Acesta a comparat-o pe aleasa PSD cu Ana Pauker, în timp ce premierul Viorica Dăncilă a fost asemuită cu Elena Ceaușescu.

Toni Neacșu denunță un FAKE NEWS după ce Dăncilă a găsit o soluție pentru a emite OUG în lipsa unui ministru

"Sper din toată inima că Parlamentul European va respinge această numire rușinoasă. Ca România să fie reprezentantă de Rovana Plumb e o rușine. Am auzit-o de nenumărate ori în Parlament, la mitinguri, e mai virulentă și mai așarnată și mai plină de ură decât Ana Pauker.

O avem pe Viorica Dăncilă care se agață de putere ca Elena Ceaușescu și este capabilă de orice, iar Rovana Plumb are ura asta tipică pentru bolșevicii primilor ani. Este de-a dreptul rușinos pentru țara noastră să fie reprezentată de o asemenea persoană. Intuiesc că această nominalizare nu va trece așa ușor", a afirmat Theodor Paleologu, în emisiunea Talk B1 moderată de Tudor Mușat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.