Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palermo cere 8 milioane de euro în schimbul transferului atacantului George Pușcaș - presă

George Pușcaș

Salernitana este echipa care îl doreşte cel mai mult pe George Puşcaş (23 de ani), doar că fotbalistul are toate motivele să refuze. De ce? Salernitana a rămas cu greu în Serie B, după ce a disputat barajul de menţinere, la penalty-uri, informează MEDIAFAX.

Puşcaş a recunoscut că există discuţii cu Torino, iar mirajul unui campionat precum Serie A e mult mai atractiv, decât încă un sezon în liga secundă. Palermo cere în schimbul românului nu mai puţin de 8 milioane de euro, sumă fabuloasă în contextul în care echipa tocmai a fost retogradată, disciplinar, în Serie D. Salernosport24.it notează că Salernitana nu îşi poate permite să plătească aceşti bani. Sezonul precedent, de exemplu, bugetul clubului a fost de 10 milioane de euro şi echipa abia a reuşit să se menţină în liga a doua.

Citește și: Klaus Iohannis despre organizarea alegerilor prezidențiale împreună cu referendumul - Putem fără niciun fel de problemă

Pe lângă Torino, există interes şi din partea altor echipe; vor să profite şi de situaţia lui Palermo, care se află într-un moment destul de complicat. Este nevoită să reducă din cheltuieli şi este obligată, de circumstanţe, să renunţe la mai mulţi jucători. George Puşcaş a fost unul dintre oamenii de bază în sezonul trecut, iar evoluţiile sale au impresionat şi au atras atenţia mai multor cluburi din Europa.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

Jurnaliştii turci notau în urmă cu câteva săptămâni că Fenerbahce şi Galata sunt printre formaţiile care îi urmăresc de câteva sezoane, iar acum au decis că e momentul oportun pentru a forţa transferul. Suma se ridica înaintea Campionatului European la 3.3 milioane de euro, aceeaşi pentru care Puşcaş a fost cumpărat de la Inter în vara trecută. Se pare că după prestaţiile foarte bune de la turneul final, Palermo a crescut pretenţiile şi vrea 8 milioane de euro. Dacă suma va fi achitată, atunci va fi cel mai scump fotbalist vândut vreodată din Serie D.

Statisticile lui Puşcaş în sezonul trecut la echipa de club: 33 de meciuri, 9 goluri şi 3 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.