Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palmeiras a câştigat campionatul statului Sao Paulo

etimg.com
minge

Echipa de fotbal Palmeiras a câştigat campionatului statului brazilian Sao Paulo, după ce a reuşit să învingă cu scorul de 2-0, formaţia Santos FC, duminică seara, în manşa secundă a finalei competiţiei, potrivit Agerpres.

Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Raphael Veiga, care a transformat un penalty acordat după un fault asupra lui Endrick, marea speranţă a fotbalului brazilian.

Palmeiras şi-a majorat avantajul în minutul 67, prin argentinianul Anibal Moreno, la capătul unei acţiuni la care a participat şi Endrick.

În meciul tur, Santos FC s-a impus cu scorul de 1-0. Fosta echipă a "Regelui Pele" are însă meritul că a reuşit să atingă finala Campionatului Paulista, după ce a retrogradat în liga secundă din Brazilia în sezonul trecut.

Endrick (17 ani), care va evolua din vară sub culorile clubului spaniol Real Madrid, a debutat luna trecută în prima reprezentativă a Brazilieni, marcând primele sale două goluri în tricoul Selecao, în meciurile amicale cu Anglia (1-0) şi Spania (3-3).

Cluburile braziliene dispută campionatele regionale în primele luni ale anului, înaintea startului campionatului naţional, la jumătatea lunii aprilie.

Pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, Flamengo, echipa cea mai populară din Brazilia, a câştigat al 38-lea său titlu în campionatul statului Rio de Janeiro (Campionatul Carioca), în finala căruia a învins cu scorul de 1-0 formaţia Nova Iguacu, surpriza competiţiei, care reuşise să elimine în semifinale echipa Vasco da Gama, la care evoluează francezul Dimitri Payet.

Flamengo, care câştigase şi meciul tur, cu 3-0, a obţinut victoria duminică printr-un gol marcat de Bruno Henrique.

În statul Minas Gerais (Mineiro), Atletico Mineiro a devenit campioană pentru a cincea oară consecutiv, impunându-se cu 3-1 în faţa rivalei Cruzeiro, după un rezultat de egalitate în tur (2-2).

La Porto Alegre, Gremio a cucerit sâmbătă al şaptelea titlu consecutiv în campionatul statului Rio Grande do Sul (Gaucho), învingând cu 3-1 formaţia Juventude, unul dintre golurile campioanei fiind marcat de hispano-brazilianul Diego Costa, fostul atacant al echipelor Atletico Madrid şi Chelsea Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.