Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palmeiras a câştigat titlul de campioană a Braziliei

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa de fotbal Palmeiras a cucerit titlul de campioană a Braziliei, pentru a unsprezecea oară în istoria sa, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia Fortaleza, într-o partidă din etapa a 35-a a sezonului, informează agenţia Xinhua, potrivit Agerpres.

Rony Barbosa a reuşit o dublă pentru gruparea din Sao Paulo, antrenată de portughezul Abel Ferreira, în minutele 15 şi 32, celelalte goluri fiind marcate de Dudu (min. 32) şi de Endrick (16 ani), noua stea în devenire a fotbalului brazilian (min. 64).

 


Foto: (c) Amanda Perobelli / REUTERS


Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Palmeiras s-a distanţat la zece puncte de ocupanta locului secund în clasament, Internacional Porto Alegre, care s-a înclinat la limită în faţa formaţiei America Mineiro (0-1), la Belo Horizonte.

Palmeiras şi-a consolidat astfel recordul de titluri de campioană a Braziliei (11), distanţându-se de FC Santos (8 titluri), Corinthians şi Flamengo (câte 7 titluri).

Gruparea din Sao Paulo este pregătită din noiembrie 2020 de Abel Ferreira, reuşind să cucerească sub comanda tehnicianului lusitan două trofee în Copa Libertadores, Supercupa Americii de Sud, Cupa şi campionatul Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.