Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palmerston, motanul de la sediul Ministerului britanic de Externe, va reveni săptămâna aceasta la îndatoririle lui

Palmerston, motanul de la sediul Ministerului britanic de Externe, va reveni săptămâna aceasta la îndatoririle lui, după şase luni în care s-a recuperat în urma stresului provocat de funcţionarii publici care l-au agasat şi hrănit excesiv, potrivit news.ro.

Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al motanului.

Cei care lucrează la minister au fost avertizaţi să nu îl atingă decât dacă se apropie şi să nu îl mai hrănească, scrie The Telegraph.

În luna iulie, motanul a fost dus în casa lui Simon McDonald pentru a se relaxa. Palmerston era supraponderal şi nu mai avea păr pe picioarele din faţă.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

Simon McDonald, funcţionar cu experienţă, se ocupă de bunăstarea lui Palmerston. El a trimis, luni dimineaţă, o scrisoare angajaţilor prin care îi avertiza că dacă nu îşi schimbă comportamentul la adresa lui l-ar putea retrage definitiv.

„Este fericit, sănătos şi plin de energie. Blana lui este lucioasă şi a crescut la loc în mare parte. Dieta este reglată şi fără Dreamies (recompense pentru pisici, n.r.). Trebuie acum să îl ţinem pe această cale”, se arată în scrisoare.

Personalul a primit patru reguli: nimeni, în afară de îngrijitorii lui, nu trebuie să îl hrănească pe Palmerston - „Fără Dreamies. Fără castroane pentru mâncare sub birou în caz că trece pe acolo. Nimic!”; să îi fie respectat teritoriul; toată lumea să îi respecte spaţiul personal; biroul lui McDonald va fi cartierul lui Palmerston - „Dacă se află în palmerston HQ, să nu fie deranjat”.

„Palmerston este o pisică prietenoasă, dar toţi avem nevoie de intimitate. Precum Greta Garbo, uneori vrea să fie singur”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.