Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la 16.500 de spectatori pot asista la finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă

trofeu liga campionilor handbal masculin

Estadio do Dragao din Porto poate primi până la 16.500 de spectatori, la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea, care va avea loc sâmbătă, informează AFP.

Pentru această partidă planificată iniţial la Istanbul şi mutată la mijlocul lunii mai în Portugalia, pentru a permite depalsarea suporterilor britanici, UEFA a alocat deja câte 6.000 de bilete finalistelor, scrie News.ro.

La cei 12.000 de fani ai celor două echipe se adaugă invitaţiile acordate în mod tradiţional de UEFA, precum şi 1.700 de bilete rezervate publicului larg, care au fost puse în vânzare începând de marţi, pe principiul "primul venit, primul servit".

Preţurile sunt stabilite pentru patru categorii, de la 70 de euro la 600 de euro, faţă de un interval de 40 până la 130 de euro pentru finala Ligii Europa, Manchester United-Villarreal, care va avea loc, miercuri la Gdansk, în Polonia.

Accesul pe stadion se va face cu dovada unui test Covid-19 negativ, iar spectatorii din străinătate vor trebui să respecte condiţiile de intrare pe teritoriul portughez.

Pentru că Portugalia se află pe "lista verde" a autorităţilor britanice, nici jucătorii şi nici suporterii englezi nu vor trebui să intre în carantină la întoarcerea acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.