Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă A CEDAT: Simona Halep a răspuns la întrebarea legată de bani

captura TV
Simona Halep

Simona Halep a anunţat pe Twitter că a donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia.

"Sunt bucuroasă să anunţ că am donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!", a scris Halep pe Twitter. La revenirea din România, Halep a spus că nu o să deconspire câți bani a donat, când a fost întrebată de reporteri.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

La 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. Dacă majoritatea jucătorilor au contribuit în urma aşilor de la meciuri, românca a ales săd ea pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

"Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Simona Halep își face planurile pentru următoarele provocări din circuitul WTA după ce a jucat semifinale la Australian Open. Românca a anunțat care vor fi competițiile la care va participa pe parcursul lunii februarie.

Citește și: Eugen Teodorovici se gândește să dea în judecată PSD

Turneul de categorie Premier de la Dubai va fi prima oprire pentru Halep, care apoi va merge și la Doha, turneu de categorie Premier 5. Competiția de la Dubai este programată în perioada 17-22 februarie și are premii totale în valoare de 2.529.740 dolari. Simona Halep va avea de apărat 190 de puncte de anul trecut, când era eliminată în sferturile de finală la Dubai, de Belinda Bencic, notează prosport.ro. În 2019, competiția din Dubai a fost de categorie Premier, conform acordului dintre organizatori.

Statutul superior, de Premier 5, merge alternativ între Doha şi Dubai. Astfel, pentru o eventuală accedere în sferturile de finală la Dubai, Simona ar mai primi doar 100 de puncte. 185 pentru semifinale, 305 pentru finală, în vreme ce titlul este recompensat cu 470 de puncte.

Citește și: Alertă! WhatApp nu va mai funcționa pe 7,5 milioane de telefoane

Simona Halep va merge la Doha direct de la Dubai. Competiția din Qatar și-a schimbat datele de desfășurare. Astfel, dacă anul trecut era organizată înainte de turneul din Emirate, acum va fi programat în perioada 23-29 februarie. Premiile totale oferite la Doha sunt în valoare de 2.939.695 dolari.

În 2019, Simona Halep a jucat finala de la Doha, unde era învinsă de Elise Mertens. Doar că anul trecut, turneul de la Doha a fost de categorie Premier, ceea ce înseamnă că Simona Halep a primit doar 305 puncte. În 2020 a fost promovat la Premier 5, iar pentru o eventuală finală ar aduna 585 de puncte în clasament. Pentru titlu la Doha se acordă 900 de puncte.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.