Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă S-A AFLAT: Care au fost motivele pentru care Iohannis și Dragnea au râs / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis și coaliția

Președintele Klaus Iohannis și Liviu Dragnea au surprins, luni, la Palatul Cotroceni, când au oferit scene ce păreau interzise în relația dintre ei. Cei doi lideri au râs împreună, după ceremonia de învestitură a Garțielei Gavrilescu, noul ministru al Mediului și vicepremier, și a lui Viorel Ilie, noul ministru pentru Relația cu Parlamentul.

La emisiunea lui Radu Tudor, de la Antena 3, ”Punctul de întâlnire”, Liviu Dragnea a povestit care au fost motivele pentru care s-a râs la Cotroceni.

”Colegii au zis să nu spun, dar spun, nu suntem roboți, suntem oameni. Mai râdeam, mai glumim. Sevil Shhaideh e un om foarte hâtru, are un simt al umorului extrem de dezvoltat, foarte mucalit. Când Garțiela Gavrilescu depunea jurământul, Sevil i-a spus lui Sorin Grindeanu: ”cum o să fiți dvs, încadrat de două femei. Suntem două fete foarte tinere, foarte subțiri.” Și eu i-am zis și președintelui. Nu are nicio legătură cu relația dintre mine și președintele Iohannis, poate să fie foarte rece, poate să fie oricum.

Preşedintele i-a spus premierului că vede Guvernul în întregime fără să vină la Palatul Victoria. I-am spus: 'domnule preşedinte, mai mergeţi la ei, veniţi şi peste mine la Parlament să mai staţi şi cu mine la tribună'. A zis că vrea să vină să ţină un discurs în Parlament. I-am spus: 'sper că nu tensionat'. Şi a spus că nu. După Paşti, oricând ne punem de acord şi e binevenit în Parlament, aşa cum e firesc. Şi domnul Tăriceanu i-a zis la fel”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.