Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă S-A AFLAT: La ce a recurs PNL în campanie / DOCUMENT

PNL a recurs la toate armele pe care le-a avut în arsenal în această campanie pentru alegerile parlamentare. Numai că unele dintre ele nu sunt permise, dacă e să ne luăm după o plângere a unei organizații patronale. Este vorba despre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania care își exprimă ”indignarea” pentru că PNL i-a folosit numele în broșurile lansate chiar în ultima săptămână a campaniei, cu 5 zile înainte de alegeri.

CITEȘTE DOCUMENTUL AICI

”Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania - CNIPMMR isi exprima profunda indignare cu privire la folosirea neautorizata in scopuri electorale a numelui sau, in cadrul brosurii PNL Business Plan Romania, lansata in data de 6 decembrie 2016,in cadrul intalnirii la care CNIPMMR nici macar nu a participat.

Avand in vedere statutul de organizatie apolitica a CNIPMMR, ne delimitam in mod categoric, de orice material electoral și de implicarea in lupta politica.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

Va solicitam in mod imperios sa ne comunicati cine a autorizat folosirea numelui CNIPMMR pe materialul electoral al PNL si de asemenea, va solicitam retragerea numelui organizatiei noastre de pe materialele transmise.

Va solicitam ca pozitia noastra sa fie postata pe site-ul dvs.si sa fie transmisa mass-media si tuturor destinatarilor brosurii PNL Business Plan Romania.”, se arată într-un document trimis de CNIPMMR președintelui PNL, Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.